«
»

Retagger

Geplaatst op vrijdag 26 september 2008 | 2 Reacties

En vandaag dan eindelijk een oplossing gevonden… en wel voor de lijst aan sites waar ik een profiel heb… en die ik ook regelmatig gebruik… ik had alle sites al op de site van mijn lifestream staan… en apart een kleine introducie en een foto… en nu heb ik dus één site waar ik alle links naar mijn sites kwijt kan… met een foto en een kleine introductie in één… lekker over zichtelijk… en ik kon een widget er van maken en die staat inmiddels op bij mijn lifestream… en vind dat er veel overzichtelijker uit zien… (klik op de foto om om te site te zien of neem een kijkje op mijn lifestream)…

Reacties

2 Reacties to “Retagger”

  1. Hypi
    september 30th, 2008 @ 16:16

    Wow.. Zijn al die icoontjes site’s waar je aangemeld bent en up to dat houdt enzo?

  2. Aline
    september 30th, 2008 @ 16:17

    @ Hypi ja al die icoontjes zijn sites waar ik vrij regelmatig kom… sommige iets vaker dan anderen… maar ze zijn voor mij nu super makkelijk te volgen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.