«
»

Gebeurtenissen

Geplaatst op vrijdag 26 september 2008 | 10 Reacties

1580 Francis Drake, keert terug in zijn geboorteland, na een tocht om de wereld.
1905 De relativiteitstheorie van Albert Einstein wordt gepubliceerd in Annalen der Physik.
1954 Het CERN wordt opgericht.
1960 Fidel Castro van Cuba houdt tijdens de algemene vergadering van de Verenigde Naties
2004 Formule 1-coureur Rubens Barrichello wint de allereerste Grand Prix van Sjanghai.

Reacties

10 Reacties to “Gebeurtenissen”

 1. zolderraam
  september 26th, 2008 @ 11:01

  Eeen vraagje beste Aline. Weet jij hoe ik bij de categorie “OVERIGE” de vermelding Erolog kan onzichtbaar maken, indien dit mogelijk is natuurlijk. Ik vrees dat ik anders moet stoppen met loggen. Hopelijk weet jij een oplossing.

 2. zolderraam
  september 26th, 2008 @ 11:08

  Het is pas na het inloggen dat die vermelding verschijnt!

 3. Aline
  september 26th, 2008 @ 14:44

  @ Zolderaam ik heb geen idee waar je het over hebt… dus kan je niet helpen…

 4. zolderraam
  september 26th, 2008 @ 18:10

  Kijk beginpagina van web-log, bij rubriek “OVERIGE” laatste regel duidelijk toch!

 5. Aline
  september 26th, 2008 @ 18:16

  Tja nu je het zegt… maar daar zitten heel veel weblogers die in eerste instantie een 18+ knop hadden en die zijn allemaal daar heen verplaatst… het is infeite een onderdeel van web-log… ik dacht dat ze het gescheiden wilde houden maar kennelijk denkt Ilse Media er anders over… je zult echt op antwoord op over-weblog moeten wachten…

 6. zolderraam
  september 26th, 2008 @ 18:19

  Wat is er gaande toch bij web-log, anfin ik zoek me een properder weblog. Thanks Aline

 7. Aline
  september 26th, 2008 @ 18:41

  @ Zolderaam ik snap je punt niet… het is een knop op de hoofdpagina… niet een knop op jouw pagina…

 8. zolderraam
  september 27th, 2008 @ 09:02

  Ik weet niet of jij kinderen hebt,ik vermoed van niet.Op zo’n makkelijke manier toegang verlenen aan kinderen lijkt me om problemen vragen. Maar je hebt( naar mijn aanvoelen) hierover duidelijk een andere mening. Ik blijf erbij, het was goed zoals het was, maar bij weblog ben je nooit echt zeker van iets. Anfin de enige logs op web-log die bezocht zullen worden, zullen logs zijn van die aard, goed voor de platvloersheid en platte commercie, slecht voor het welbevinden van de mens. Het was leuk je te leren kennen Aline, het ga je goed. Met groeten

 9. Aline
  september 27th, 2008 @ 09:35

  @ Zolderaam of ik wel of geen kindern heb doet er niet toe… weblog is in 2003 ontstaan en toen was 18+ ook toegestaan… toen Ilse het in 2005 overnam hebben zij alle weblogs met 18+ content verhuisd naar erolog accounts… dit weet ik omdat ik zelf ook 3 weblog met 18+ content had…
  Erolog is dus gewoon een onderdeel van web-log en is het altijd geweest… Maar ik ben het ook niet eens dat de link nu weer bij web-log op de hoofdpagina staat want dat zou gescheiden blijven…
  Neemt niet weg dat het dus totaal niets met onze logs van doen heeft…

 10. Aline
  september 27th, 2008 @ 09:39

  @ Zolderaam, ik heb op overweblog ook een reactie achtergelaten… en meer kan ik er niet mee…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.