«
»

Archive.org

Geplaatst op donderdag 18 september 2008 | 6 Reacties

In mijn log over mijn 5 jarig bestaan heb ik vermeld dat ik zo’n 30 logjes niet meer bezit… en dat dit nu 5 jaar later best een raar beeld geeft… zelfs het eerste logje bleek niet meer te bestaan… dankzij het toen handmatig archiveren… nu blijkt dat GJ de oplossing heeft… en dankzij heb ben ik terecht gekomen op de site: Waybackmachine…  met deze "Wayback Machine" kun je zien hoe een weblog of website er tot 12 jaar geleden uitzag… de site heeft 85 miljard webpagina’s gearchiveerd, vanaf 1996 tot een paar maanden geleden… dus dat ben ik gaan onderzoeken… en inmiddels heb ik al een paar logjes op de juiste datum terug gezet en toegevoegd aan mijn log… (dus kan zijn dat jullie af en toe iets voorbij zien vliegen en even later zijn ze weer weg… want dan staan ze op de goede datum alsnog terug in mijn archief)… GJ van harte bedankt met dit cadeautje, ben er erg blij mee…

Reacties

6 Reacties to “Archive.org”

 1. Rene
  september 18th, 2008 @ 16:28

  een zeer bijzonder cadeautje. Dat er zoveel opgeslagen is. Ik heb zelf ook het een en ander terug kunnen vinden. Dan denk je dat alles verloren is gegaan…

 2. C. Critieck
  september 18th, 2008 @ 17:09

  Terecht logje…onbetaalbaar die GJ.

 3. Aline
  september 18th, 2008 @ 17:14

  @ Rene… inderdaad dan denk je in de prullenbak… en het is verwijderd en niet meer terug te halen… maar gelukkig is het anders…

 4. Aline
  september 18th, 2008 @ 17:17

  @ C.Critieck inderdaad onbetaalbaar…

 5. Jaartal
  september 18th, 2008 @ 21:34

  Er staan maar een heel beperkt aantal mirrors van mijn eigen weblogje en bovendien zonder fotookes… ook de layout zie je nauwelijks terug…
  Als die dat zou hebben,.. zou het een prachtige site zijn

 6. Aline
  september 18th, 2008 @ 21:58

  @ Jaartal Ik heb flink wat terug gevonden en kan ook nog gewoon klikken op de linken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.