«
»

Uiterlijk veranderd

Geplaatst op maandag 18 augustus 2008 | 7 Reacties

Een flinke verandering, en nee ik ben niet ziek… ik heb een tijdje van alles en nog wat toegevoegd en met van alles en nog wat gewerkt… wat ik niet lekker vond werken heb ik er nu weer uit gesloopt… Ik heb wat meer gewerkt met de kleuren… en alleen de rechter kolom is nog het vertrouwde zwart/wit zoals mijn site eigenlijk altijd vanaf het begin geweest is… Verders zal het even wennen zijn… maar volgens mij is dat een kwestie van een paar dagen/weken… En hoe vinden jullie het geworden?..

Reacties

7 Reacties to “Uiterlijk veranderd”

 1. Xiwel
  augustus 18th, 2008 @ 17:25

  Zelf vind ik zwarte letters op een witte of lichte achergrond prettiger lezen. Dat heeft te maken met Word, Excell en nog een berg programma’s waarbij dit standaard het geval is.
  Over de breedte mag je wel nadenken. Die is nu 1100 pixels. Bij mij past dat, maar bij de meeste schermen (1048 en 800) levert dat gescroll naar links en rechts op. 1048 is het populairst, maar er zijn ook nog aardig wat SVGA (800) gebruikers. Dat zijn niet alleen oudere schermen, maar ook mensen die slechtziend zijn er voor die resolutie kiezen zodat de letters wat groter zijn.
  Eigenlijk zou een weblog 770 (zoals in versie 1) of 1000 pixels breed moeten zijn. Dwz dan past is op SVGA of XGA (1048) en is er plaats voor een schuifbalk aan de rechterkant. Helaas kan dat dus niet bij web-log. Ze souden een kolombreedte van 250 moeten toevoegen bij hun keuzes. Dan kan het wel. Ik heb ze daar 3 jaar terug al eens over gemaild en volgens mij kunnen ze daar niets aan wijzigen omdat TypePad dat bepaald.

 2. Aline
  augustus 18th, 2008 @ 17:56

  Ik heb niets aan de breedte van het log veranderd… alleen de kolommen beide rechts gezet… en ja 250 zou in derdaad een mooie zijn… of gewoon de optie custom… zodat we het zelf kunnen invoegen… Kwam er weer achter hoe lastig het is om alles aan te passen… maar voor nu ben ik wel te vrede…
  En o ja ik had eerst zwarte letters… maar met dat grijs is dit toch iets mooier… en warmer…

 3. Pascal
  augustus 18th, 2008 @ 18:18

  Ik vind het mooier! Makkelijker om de blog te lezen, en alle “flikker-knipper-ratel-doedel” dingen in de balken te negeren Wink

 4. zolderraam
  augustus 18th, 2008 @ 19:03

  He wat een verrassing je hier te zien in een nieuw kleedje. Ik moet zeggen een lichtere achtergrond, maar met hetzelfde karakter dan daarvoor. Drie maal Hiep hiep hoera, ik vind het helemaal goed Aline.

 5. Aline
  augustus 18th, 2008 @ 19:57

  Dank je wel Zolderraam…
  En yep Pascal je zat er naast he wist wel dat je dit mooier zou vinden…

 6. Jaartal
  augustus 18th, 2008 @ 22:23

  Hiya …. BETER!!
  dit lichte is prettiger, mooier strakker…
  (de zwarte kolom zit me nog wat te vol met flikkerende toeters en bellen, maar die vallen nu een beetje weg omdat je links begint met lezen… cut some crap there and it will improve very much!)

 7. Aline
  augustus 19th, 2008 @ 00:01

  Dank je… maar zoveel flikkerende toeters zijn er niet meer… alle gifjes zijn al veravngen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.