«
»

Site update 7

Geplaatst op woensdag 6 augustus 2008 | 5 Reacties

Van de week had ik het er al over dat ik Delicious had toegevoegd… en nu wilde ik eigenlijk nog meer dan dat… maar dat bleek in web-log niet mogelijk… maar op de site Add This hebben ze wel wat ik zocht… nu staat er in de rechter kolom al een share button bij… maar ik wilde dit graag ook bij al mijn logjes… en daarbij heeft Pascal geholpen die heeft een script geschreven… waardoor op de hoofdpagina van mijn weblog de link van Delicious verdwenen is… en als je op een logje klikt dan is de link van Delicious vervangen door een Share button als je daar op klikt dan zie je heel veel diensten meer… dus klik op dit log en dan zie je de button, klik daar een keer op en je ziet gelijk waarom ik deze optie wilde, zoveel keuze voor iedereen wat wils…

Reacties

5 Reacties to “Site update 7”

 1. Jaartal
  augustus 7th, 2008 @ 00:22

  Jeetje … wat heb je een gadgets en toeters en bellen toegevoegd, moet straks eerst maar alles opnieuw gaan bekijken… en uittesten!
  Jaartal

 2. Aline
  augustus 7th, 2008 @ 00:27

  Hahaha het is maar 1 knopje, en die bezit alles zelf al… ik mag dan wel delicious hebben… maar niet iedereen hoeft het te hebben… zo was ik aan het redeneren… dus voor iedereen zijn eigen ding…

 3. Liesbeth
  augustus 7th, 2008 @ 10:47

  Nou kan ik op dit logje klikken wat ik wil, maar er gebeurd niks. Maar dat kan aan firefox liggen….

 4. Liesbeth
  augustus 7th, 2008 @ 10:48

  ow…wacht even…ik zie hem al Smile
  Sorry!

 5. Aline
  augustus 7th, 2008 @ 11:10

  Geeft niet… handig he…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.