«
»

Pijn aanval

Geplaatst op woensdag 6 augustus 2008 | 3 Reacties

Redelijk vroeg mijn bed uit gegaan, en erg last van mijn nek heb kennelijk een spier overbelast… Pascal was er al uit had zijn haar er af gehaald (zie foto)… elke ochtend open ik dezelfde 7 pagina’s en zet ze bij elkaar dmv tabladen… even gelezen en in IE7 blijkt het mogelijk te zijn deze als een vaste instelling op te slaan… dus mijn startpagina even veranderd… dus als ik nu mijn startpagina open, staan er gelijk 7 pagina’s in 1 (mijn weblog Aline21, Googlereader, Igoogle, FriendFeed, Blippr, Twitter en Delicious)… dit scheelt dus een hoop tijd 1 druk op de knop en alle pagina’s die ik wil lezen staan netjes bij elkaar… wat nieuwssites zitten lezen en wat zitten surfen op het internet… bij Facebook wat games gespeeld… Logje gemaakt op dit log… erachter gekomen dat ik een map met plaatjes kwijt ben… mijn map ‘achtergronden’ een verzameling van 5 jaar mooie platen is dus per ongeluk door mij verwijderd… en niet meer terug te vinden op mijn pc helaas… behoorlijk pijn in buik gekregen en ondanks dat kadetten gesmeerd en zitten lunchen met een aflevering van Gossip Girl… echter daarna werd de pijn nog veel erger… en heb ik voor het eerst in de 8 weken dat ik thuis zit een pijnstiller genomen… ben op de bank gaan slapen, snap niet dat de pijn zoveel erger aan het worden is (achteraf blij dat dit gister niet zo was, toen de ouders op bezoek waren)… ik heb zeker anderhalf uur geslapen… en toen rustig weer achter de pc gaan zitten en wat spellen gespeeld op het Zonnigforum… foto’s van elkaars haar gemaakt… omdat het al 17.30 uur was heb ik eten bij de Chinees besteld, een loempia, pissang goreng, nasi met sate, babipangang en koeloeyuk… en toen zijn we gaan afwassen want er stond een stapel, borden, bekers, glazen… en een paar minuten later werd het eten al bezorgd… de loempia deed mij erg goed en vond ik zeer lekker… verders weinig gegeten… wel de banaantjes opgepeuzeld… tijdens het eten de laatste aflevering van seizoen 1 van Third Watch gekeken (hoop dat de ander 5 seizoen snel op dvd verschijnen)… omdat we geen boodschappen gedaan hadden, geen toetje in huis… maar we hadden nog roomijsbekertjes dus eentje opgesmikkeld… nog even wat spellen op het Zonnigforum gespeeld… wat logjes online gezet, de foto’s van onze haardracht… en toen AddThis gevonden waar Pascal een script voor heeft geschreven zodat het op mijn log zou werken (zie site update 7)… de dvd Thirt13en Ghosts gekeken… het logje van de site update geschreven nadat we nog wat aanpassingen aan het script hadden gemaakt… nog wat gespeeld op Playray en Zonnigforum… Googlereader nog even gevolgd en toen was het bedtijd…

Reacties

3 Reacties to “Pijn aanval”

 1. Jaartal
  augustus 8th, 2008 @ 08:31

  hm akelig dat je zon beroerde dag had, en weinig gegeten… heeft pascal dan de rest naar binnen zitte bunkeren?

 2. Pascal
  augustus 8th, 2008 @ 09:05

  *burp*
  hmm? wat? uuuhh… ja chinees was lekker ja..

 3. Aline
  augustus 8th, 2008 @ 09:23

  hahaha… die eet echt niet meer dan dat hij op kan…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.