«
»

Foto’s ons

Geplaatst op woensdag 6 augustus 2008 | 2 Reacties

Even snel foto’s van onze haardracht… Pascal heeft de tondeuse er over heen gegooit vanmorgen dus die is aardig kaal… en ik met de nieuwe haarspeld de Twin Hair Clip… heb er vanmiddag zelfs mee geslapen en der geen last van gehad…

Reacties

2 Reacties to “Foto’s ons”

  1. Natascha
    september 8th, 2008 @ 13:19

    Ik heb bij ons hier op de markt ook een kraampje zien staan met van die clips, was er nog over in dubio om er 1 aan te schaffen… maar twijfelde of het wel echt goed blijft zitten… jij hebt er zelfs mee geslapen… misschien toch maar ook 1 halen…

  2. Aline
    september 8th, 2008 @ 13:22

    @ Natascha ik heb ze vaak iets beter inzitten dan op de foto… maar ze zitten echt lekker…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.