«
»

Site update 6

Geplaatst op dinsdag 29 juli 2008 | Geen reacties

En toen zijn we vanmiddag weer wat sites gaan ontdekken… zo heb ik een Friendfeed aangemaakt en dat houd in dat alles wat ik op het internet doe kan delen met mijn vrienden… en ook nog kan reageren op sommige nieuwsfeitjes van hun want ik kan hun ook volgen… alles kan je er aan koppelen en dus erg leuk… vandaag ontdekte Pascal een site genaamt Blippr… korte kleine recenties van films, muziek, games en boeken… heb er tot nu toe slechts één gemaakt… zal er elke dag gewoon eens een paar doen… of op het moment dat we een film hebben gekeken… overigens is Blipper aan Facebook en Twitter te koppelen… en het derde ding en wellicht het meest belangrijke voor dit log en mijn msnvrienden/kennissen… ik heb Digsby geinstalleerd op mijn pc… hier kon ik gelijk mijn 4 verschillende msnadressen koppelen (erg handig heb de laatste 10 maanden msn weinig aangehad)… de chat van facebook, dus ben daar ook altijd online gelijk… en belangrijker ik heb een widget op dit log gezet, voorlopig in de linkerkolom… en dat betekent dat een ieder die op deze site is kan chatten met mij… hij geeft aan wanneer ik online ben… verander je gastnaam in je eigen voornaam of nickname… en dan onthoud hij dit voor een volgende keer… en weet ik gelijk met wie ik aan het chatten ben…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.