«
»

Enchanted

Geplaatst op zondag 6 juli 2008 | 11 Reacties

Wakker geworden met een flinke pijn in mijn buik… helaas nog immer last van en het lijkt niet minder te worden… naar beneden gegaan omdat liggen niet meer ging… dus dan maar lekker zitten in mijn bureaustoel… het logje alvast zitten voorbereiden en gelijk de resterende 30 minuten van de film Super Hero Movie zitten kijken… daarna is Pascal een paar logjes gaan maken… waardoor ik even later mijn logje met linken naar zijn log online kon zetten… een weblogrondje gedaan langs mijn dagelijkse logs… broodjes in de oven gedaan… en wat veranderingen op mijn log gemaakt (zie site update 2)… de broodjes belegd en samen zitten lunchen… en gelijktijdig naar de film Step Up 2, Take it to the Streets zitten kijken… samen de afwas gedaan en de kooien van de konijnen verschoond… en Pascal is daarna gelijk gaan stofzuigen… de favicon aangemaakt en een foto voor op pascal zijn logje gemaakt… daarna het logje met de veranderingen gemaakt… op Playray 4 op een rij zitten spelen en daarna samen met Pascal Rotationpool… samen het eten gemaakt, Kip uit de wok (zie recept)… en ik moet zeggen dat het super lekker smaakte… dit gaan we nog wel een keertje maken… onderwijl de laatste aflevering van New Amsterdam zitten kijken… op Playray een behoorlijke tijd Area zitten spelen… de stand was uiteindelijk 25-17 voor mij… ondertussen was Pascal al die tijd bezig dingen op zijn blog aan te passen… samen de film Enchanted zitten kijken, wat als een tekenfilm begint en overgaat naar een echte film… Pascal is verder gegaan met zijn blog… en ik ben nog even op Playray zitten spelen wederom 130 fiches erbij gewonnen in iets van 10 minuten spelen en nog wel op het gevorderden level… daarna nog een flink aantal spelletjes Othello zitten spelen… en daarna was het wel eens bedtijd…

Reacties

11 Reacties to “Enchanted”

 1. Natascha
  juli 7th, 2008 @ 22:11

  Step up 2 is leuk he… wij hebben hem een paar weken terug zitten kijken met Caylee samen. Hebben hem net ook in de tas gedaan om mee te nemen op vakantie.

 2. Aline
  juli 7th, 2008 @ 23:43

  Toe maar dus hij wordt nog een keertje gekeken… danssfilms blijven een leuk genre…

 3. Natascha
  juli 8th, 2008 @ 00:20

  Waarschijlijk wel… als we net zulk weer hebben als dat het nu is… dan zeker!!! Of één van de andere films die we meenemen…

 4. Aline
  juli 8th, 2008 @ 00:22

  Whahah en wanneer ga je op vakantie?..

 5. Natascha
  juli 8th, 2008 @ 00:30

  Volgende week… vrijdag gaan we naar de boot en ik denk dat we donderdag de trossen los gooien… laptopje gaat wel mee… als we in een haven liggen met een hotspot… dan kan ik ff internetten… en misschien nog wel een logje schrijven… als ik de kans krijg met de kids tenmiste… 4 weken vakantie… en we gaan3 weken varen… zondag 10 augustus zijn we weer thuis.

 6. Pascal
  juli 8th, 2008 @ 08:34

  4 weken vakantie.. en 3 weken varen.. dat is niet mis! veel plezier!

 7. Aline
  juli 8th, 2008 @ 08:40

  Al enige idee waar jullie zoal naar toe varen?..

 8. Natascha
  juli 8th, 2008 @ 09:36

  @ dank je Pascal!!!
  De planning is om richting Friesland en Groningen te varen… hoop wel dat het dan wat beter weer is dan nu…

 9. Aline
  juli 8th, 2008 @ 09:40

  Dus je komt niet in de buurt van Den Helder…

 10. Natascha
  juli 8th, 2008 @ 11:12

  Nope… misschien dat we volgend jaar die kant op gaan.

 11. Aline
  juli 8th, 2008 @ 11:14

  whahaha oke…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.