«
»

Aanmeldingen

Geplaatst op dinsdag 29 juli 2008 | Geen reacties

Wakker worden, aankleden, pc aan, reader volgen en loggen… volgens mij een aardig vast ritueel… en er staat weer een recpt op de hoofdlog van web-log… dat gaat lekker zo, nu kunnen de bezoekers dat log ten ministe voor 24 uur vinden… dankzij feedjit merk ik dat er een paar pagina’s heel vaak bezocht worden omdat er gewoon weg vaak op gezocht wordt… voor een hele week de gebeurtenissen zitten uitpluizen en op mijn kladblok op geslagen… wat spelletjes gespeeld bij Facebook… daarna gaan lunchen en in plaats van mijn man kan niet dansen, bleek dat er een afelevering van Bones was uitgezonden… deze dan ook gekeken, best wel leuk zo onverwachts… samen de afwas gedaan… en we zouden een rondje gaan fietsn echter het weer was behoorlijk slecht… dus we hebben dat plan maar laten varen… jammer hoor, ik zit inmiddels al bijna 7 weken thuis en vond het echt leuk maandag om er even uit te zijn al was het maar met de fiets… en gewoon in Den Helder, het is beter dan steeds binnen zitten… bij Playray allerlei spellen zitten spelen Area, Mancala, Memory, Boter kaas en eieren en als afsluiting Othello met mijn moeder… onderwijl ook nog plaatjes zitten knippen… en verders de middag gebruikt om mij aan te melden bij Friendfeed, Blippr en Digsby (zie site update 6)… Pascal is het eten gaan maken, hij wilde graag ook weer eens koken… en ondertussen zat ik toen te chatten op Digsby met mijn msncontacten… ik heb geloof ik de laatste 10 maanden weinig op msn gezet… en heb nog wel 4 verschillende msns… lekker zitten eten, Pikante roergebakken hamlapjes (zie recept)… onderijl gekeken naar een aflevering Third Watch… mijn msnlijsten stuk voor stuk op msn zelf even aangehad en een paar de zelfde groepen gemaakt… want in Digsby werd ik gek van het aantal groepen wat ik had… had mijn msnlijsten zelf een paar maanden geleden al behoorlijk opgeschoond… mensen die ik niet of nauwelijk sprak had ik al verwijderd… en daar ben ik nu wel blij om… op tv naar een aflevering van The Inside gekeken… en daarna wat site aan elkaar gekoppeld… Friendfeed aan Igoogle, Googlereader aan Friendfeed, Friendfeed aan de Googlereader, Twitter aan Friendfeed, Mijn logs aan Friendfeed, You tube aan Friendfeed… kortom alles zit aan elkaar vast… nog even snel logje gemaakt over de update en het recept… op dit loggen zitten chatten met een bekende van Pascal via Digsby… bij Playray de 2 ronde gespeeld van Strandruimen, het eerste toernooi waar ik aan mee doe… gister ronde 1 gespeeld en daarvan dus door naar de 2e… ben benieuwd of ik ook door mag naar de 3e of de laatste de 4e… de hoofdprijs is 3000 fiches… en ik was wel eens benieuwd naar zo’n toernooi… daarna nog een paar spellen Rotationpool met Pascal en toen was het bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.