«
»

Wii Balance Board

Geplaatst op zondag 8 juni 2008 | 12 Reacties

Wederom een nieuw plaatje van onze Mii’s… beiden hebben we inmiddels onze doelstelling bereikt en een nieuwe in mogen voeren… ik blijf het met klein etappes doen… anders wordt het veelste moeilijk om een doel te halen… en ben echt te vrede we hebben het board even ruime een maand en er is nu 5,6 kg af… oke ik moet wel aangeven dat het snoepen bijna niet meer voorkomt… maar stata los van de maaltijden we maken best lekker dingen en ik eet gewoon wat de pot schaft…

Hierboven nog een screenschot van de tv… hier zie je mijn activiteiten die ik doe… meeste wat ik doe is balance om de spieren wat los te maken en omdat ze erg leuk zijn… van de week voor het eerst 500 punten met kopballen… en ik doe soms wat yoga en mussle training… en ga daarna over naar de Aerobics en daar moet ik het natuurlijk van hebben… die lange grijze balken zijn het fietsen wat we steeds doen… die vullen we dus in ons activity log in… zodat we later wel kunnen zien waarom er een daling in gewicht was…

Mijn moeder vroeg gister of ik ook grafieken had… ik had haar aangegeven dat ik deze inderdaad wel zie in het spel… en bij deze dus ook hier een screenshot van het totaal beeld van het gewicht van de afgelopen maand… waarbij je af en toe stijgingen ziet… maar de laatste week met name een daling…

Reacties

12 Reacties to “Wii Balance Board”

 1. Natascha
  juni 11th, 2008 @ 09:42

  Gaat wel lekker zo 5,6 kilo er af in een maand tijd… super hoor, ga zo door!!!

 2. Aline
  juni 11th, 2008 @ 20:08

  ja was ik ook wel plan… al komt nu de periode van de maand eraan waarbij je altijd wat zwaarder weegt… en ik probeer gewoon te blijven eten en daar niet al te veel in te veranderen…

 3. Natascha
  juni 11th, 2008 @ 21:20

  Ohw ik ken dat… zit er nu in en dan zitten mn broeken ook meteen strakker

 4. Aline
  juni 11th, 2008 @ 23:30

  hmm net dus chocolade gegeten… kon het niet laten…

 5. Natascha
  juni 11th, 2008 @ 23:42

  Ach dat moet ook een keer kunnen!!! Niet al te streng zijn voor jezelf… zie het maar als een beloning voor al het harde werk

 6. Aline
  juni 12th, 2008 @ 00:00

  ja oke maar dat moet er wel weer extra af… en heb de afgelopen 2 dagen niet gesport…

 7. Natascha
  juni 12th, 2008 @ 10:47

  Als je maar geen kilo’s chocolade eet, dan komt het allemaal wel goed… ook al heb je de afgelopen 2 dagen niet gesport.

 8. Aline
  juni 12th, 2008 @ 11:51

  ja en vandaag zit ik ziek thuis… gaat niet helemala goed…

 9. Natascha
  juni 13th, 2008 @ 00:53

  Jij ook al ziekjes.. ik voel me nu weer wat beter, maar woensdag was ik echt beroerd. Hoofdin, oorpijn, keelpijn, buikpijn en heel erg moe.
  Beterschap!!!

 10. Aline
  juni 13th, 2008 @ 09:26

  ik heb veel buikpijn en zit elke 10 minuten op de wc…

 11. Natascha
  juni 13th, 2008 @ 10:07

  Dat heb ik gelukkig al gehad woensdag en donderdag… tot nu toe gaat het goed bij mij…

 12. Aline
  juni 13th, 2008 @ 10:40

  het rommeld nu bij mij… en ik denk dat ik vandaag de wc ook weer vaker ga zien dan de bedoeling is…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.