Ratatouilleschotel met rundervinken
Geplaatst op dinsdag 24 juni 2008 | 2 Reacties
© foto Aline
Benodigd voor 2 personen: * 1 aubergine * 1 courgette * 1 rode paprika * 1 ui * 1 schaal verse krieltjes met kruidenboter & rozemarijn (425 gr) * 2 rundervinken
Oven voorverwarmen op 220 °C. Aubergine, courgette en paprika schoonmaken en in stukken snijden. Ui pellen en in stukken snijden. Krieltjes en groenten mengen en in een ovenschaal scheppen. Rundervinken ertussen leggen. Kruidenboter (van de krieltjes) smelten en over de schotel schenken. Schotel in het midden van de oven plaatsen en in 30 tot 40 minuten gaar en bruinbakken, af en toe omscheppen. Ratatouille met rundervinken over 2 borden verdelen.
Bron: Albert Heijn, receptenkaart week 24-25 2008
Tags: Albert Heijn receptenkaart > aubergine > courgette > krieltjes > kruidenboter > rode paprika > rozemarijn > rundervinken > uien
Reacties
2 Reacties to “Ratatouilleschotel met rundervinken”
Geef een reactie
Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.
juni 25th, 2008 @ 14:33
Lekker! Ik haat alleen rundervinken, dus daarvoor verzin ik een keer iets anders! Lekkere tip Aline!
juni 25th, 2008 @ 14:37
Het smaakte ook prima… eigenlijk was het een gerecht voor 4 personen… (2 vinken erbij en het is zo)… maar het ging schoon op… en het was dus super makkelijk om klaar te maken…