«
»

Milde bloemkoolcurry met naanbrood

Geplaatst op zaterdag 7 juni 2008 | 2 Reacties

© foto Aline

Benodigd voor 2 personen: * 1 bloemkool * 1 schaaltje tofu naturel (375 gr) * 1 el kerriepoeder * 2 el zonnebloemlie *  1 pot Korma Indiase currysaus (400 ml) * 1 zak naanbrood koriander/knoflook (280 gr) * 1/2 zakje perterselie (30 gr) * zout * peper

Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. Tofu in blokjes snijden en met kerriepoeder, zou en peper op smaak brengen. Olie in een wok/hapjespan verhitten. Hierin de tofublokjes op een matig vuur ca. 5 minuten bakken. Bloemkoolroosjes, Indiase currysaus en 100 ml water toevoegen en 15 minuten laten sudderen. Intussen het naanbrood volgens aanwijzigen (oven voorverwarmen, daarna naanbrood met water besprekellen en 5 minuten in de oven op 220 °C) verwarmen. Peterselie fijnknippen. De curryschotel over de borden verdelen en met peterselie garneren. Seveer het naanbrood ernaast.

Bron: Albert Heijn, receptenkaart week 22-23 2008

Reacties

2 Reacties to “Milde bloemkoolcurry met naanbrood”

  1. Pascal
    juni 8th, 2008 @ 09:55

    ja toch niet helemaal mijn ding Wink Tofu is niet vies trouwens, maar het geheel was niet echt lekker

  2. Aline
    juni 8th, 2008 @ 10:11

    we kunnen het nog een keer overdoen en de tofu vervangen door kipfilet… ik vond het wel lekker… en met name het naanbrood was erg appart en lekker…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.