«
»

Bubbles

Geplaatst op dinsdag 24 juni 2008 | Geen reacties

Wakker geworden en gelijk gaan loggen… gelijk maar weer even langs het supportforum en over.web-log… gelukkig zijn de laatste bijgewerkte weblogs als lijstje weer terug… deze was namelijk op een onverklaarbare reden leeg… verders even bij Playray naar andere spellen gekeken dan gebruikelijk… en zo even een spel golf zitten spelen… welke ook met twee personen gedaan kan worden dus wellicht eens kijken of ik daar iemand voor kan vinden en ook voor schaken, pong en het spel go wil ook wel uitproberen… als lunch een aantal boterhammen en we hadden kadetten met knakworst… onder het eten 2 afleveringen van Het Huis Anubis zitten kijken… daarna ben ik bubbles gaan spelen… allerlei verschillen moeilijkheids graden en uiteindelijk de extreem moeilijke voor 6 uur aangekocht… dat betekent dus dat ik 6 uur achter elkaar dat spel kan spelen… en ik heb er flink gebruik van gemaakt maar verder dan level 6 en 1550 punten ben ik niet gekomen… en dat scoorde ik ook pas ergens met mijn laatste potje… tussen door het avond eten gemaakt Ratatouilleschotel met rundervinken (zie recept) erg handig alles in een ovenschaal… als toetje het zelfde als gister… tijdens het eten 3 afleveringen van Het Huis Anubis zitten kijken… daarna ben ik verder gegaan met bubbles want die 6 uur was nog niet voorbij… en hebben we 2 afleveringen Gossip girl zitten kijken… en de avond afgesloten met nog eens 3 afleveringen van Het Huis Anubis… daarna ben ik gaan douchen en toen was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.